Revitive

Keep Active With Revitive

Thuis

REVITIVE LV

De REVITIVE LV heeft minder intensiteitsniveaus, van 1 t/m 50, en is beter geschikt voor personen met mildere symptomen van een slechtere bloedsomloop. Als u de hele dag staat of gedurende lange periodes stil zit, is dat belastend voor uw benen en voeten.

 • Biedt verlichting bij vermoeide of pijnlijke voeten en benen
 • Vermindert zwellingen in de enkels en voeten.
 • Helpt de beenaderen in goede conditie te houden

REVITIVE LV Circulation Booster

De REVITIVE LV is minder krachtig dan de REVITIVE IX en met de intensiteitsniveaus van 1 t/m 50 is de REVITIVE LV geschikt voor actievere personen met mildere symptomen van een slechtere bloedsomloop.

 • 50 intensiteitsniveaus

  De sterkte (het intensiteitsniveau) van de elektrische pulsen die de spierbeweging op gang brengen, kan ingesteld worden van 1 t/m 50 (half zo veel als met de REVITIVE IX).

 • Maximale eenvoud

  De LV is eenvoudig met de tenen te bedienen en wordt gebruikt in een vaste stand (geen IsoRocker-systeem).

 • 8 variabele golfvormen

  De REVITIVE LV heeft 8 variabele golfvormen om gewenning van de spieren tegen te gaan. De samentrekking van de spieren wordt namelijk minder sterk naarmate ze steeds dezelfde beweging maken. Door het golfpatroon te variëren blijft de samentrekking van de spieren gedurende elke sessie doeltreffend.

Meer lezen

FAQ

 • Waarom is een goede bloedsomloop zo belangrijk?

  Voor een uitstekende gezondheid en actieve leefstijl is een goede bloedsomloop vereist. Onze lichaamscellen zijn afhankelijk van een gezonde bloedsomloop voor de toevoer van zuurstofrijk bloed en voedingsstoffen die hen voeden, en om zuurstofarm bloed en afvalstoffen af te voeren. Als u last hebt van een slechte bloedsomloop als gevolg van ouderdom, een sedentaire leefstijl, ziekte of handicap, kunnen uw klachten uw welzijn verminderen en u ervan weerhouden om de dingen te doen waarvan u geniet.

  Meer lezen about the importance of circulation
 • Zonder medicatie

  Revitive IX is een klasse IIa medisch apparaat dat speciaal ontworpen is om de bloedcirculatie in de onderbenen en voeten te verbeteren. Het maakt gebruik van elektrische spierstimulatie (EMS). Deze techniek wordt toegepast via twee grote voetstappen, die de spiergroepen in uw benen en voeten stimuleren. De pompende beweging van de spieren zorgt gelijk voor een betere doorbloeding, en geeft daardoor een snelle verlichting bij pijn, zwellingen en andere ongemakken.

 • Meer lezen

  Customer Stories

  Ik zou de Revitive aanraden voor iedereen die pijn en zwellingen ervaart

  Hanneke