Revitive

Keep Active With Revitive

Thuis

REVITIVE IX

Revitive IX

REVITIVE IX Circulation Booster met het originele IsoRocker-systeem heeft 15 golfvormen voor stimulatie, 1-99 intensiteitsniveaus en gepatenteerde brede puls-golfvormen.

 • Vermindert zwellingen in de enkels en voeten.
 • Geeft verlichting bij vermoeide, pijnlijke en zware benen.
 • Verbetert de bloedsomloop
Play Video Icon Video Thumbnail
Meer lezen

Testimonia

 • "Na het eerste gebruik voelde ik minder pijn en waren de zwellingen afgenomen, waardoor mijn benen minder gezwollen en minder stram waren!"

  Jannie

 • "Ik zou de Revitive aanraden voor iedereen die pijn en zwellingen ervaart"

  Johnathan

Meer lezen

REVITIVE IX

Revitive IX is een klasse IIa medisch apparaat dat speciaal ontworpen is om de bloedcirculatie in de onderbenen en voeten te verbeteren. Het maakt gebruik van elektrische spierstimulatie (EMS). Deze techniek wordt toegepast via twee grote voetstappen, die de spiergroepen in uw benen en voeten stimuleren. De pompende beweging van de spieren zorgt gelijk voor een betere doorbloeding, en geeft daardoor een snelle verlichting bij pijn, zwellingen en andere ongemakken.

 • 99 intensiteitsniveaus

  99 intensiteitsniveaus

  With 99 intensiteitsniveaus REVITIVE IX is suitable for everyone, including those with poorer circulation.

 • Brede puls-golfvormen

  Brede puls-golfvormen

  De nieuwe, speciaal ontwikkelde brede puls-golfvormen zijn onze nieuwste introductie op het gebied van bloedcirculatieverbetering. De unieke golfvormen bieden een langere en intensievere stimulatie met langere pauzes tussen de pulsen in.

 • IsoRocker

  IsoRocker

  Dankzij het IsoRocker-systeem kan de Revitive IX lichtjes op en neer worden ‘gekanteld’, wat een reflexbeweging van de enkel creëert door de tenen en hielen op te lichten.

 • 15 variable waveforms for better muscle-habituation

  Aantal verschillende puls-golfvormen

  Helping to avoid muscle habituation (where muscles start to contract less effectively when repeatedly doing the same thing), REVTIVE IX has 15 variable waveforms, each with a different pattern, to ensure the muscles contract more effectively throughout each session.

 • Revitive TENS body pads

  Electrode Body Pads

  Om specifieke pijngebieden te kunnen behandelen wordt de Revitive IX tevens geleverd met 4 Elektrodenpads (2 sets). Sluit de draad aan op uw apparaat, plaats de Elektrodenpads op de te behandelen plek (bijv. schouders, onderrug, knie, arm enz.) en pas met behulp van de afstandsbediening of de functietoetsen op het apparaat zelf het intensiteitsniveau dusdanig aan totdat dit comfortabel aanvoelt.

 • REVITIVE afstandsbediening

  REVITIVE afstandsbediening

  Voor uw gebruiksgemak, wordt de Revitive IX geleverd met een afstandbediening en bijbehorende batterijen.

Meer lezen

Veelgestelde vragen

 • Wat is het IsoRocker-systeem?

  Dankzij het IsoRocker-systeem kan de REVITIVE IX iets op en neer worden ‘gekanteld’, wat een reflexbeweging van de enkel creëert door de tenen en hielen op te lichten.

 • Waarom is een goede bloedsomloop zo belangrijk?

  Voor een uitstekende gezondheid en actieve leefstijl is een goede bloedsomloop vereist. Onze lichaamscellen zijn afhankelijk van een gezonde bloedsomloop voor de toevoer van zuurstofrijk bloed en voedingsstoffen die hen voeden, en om zuurstofarm bloed en afvalstoffen af te voeren. Als u last hebt van een slechte bloedsomloop als gevolg van ouderdom, een sedentaire leefstijl, ziekte of handicap, kunnen uw klachten uw welzijn verminderen en u ervan weerhouden om de dingen te doen waarvan u geniet.

  Meer informatie
 • Zonder medicatie

  Revitive IX is een klasse IIa medisch apparaat dat speciaal ontworpen is om de bloedcirculatie in de onderbenen en voeten te verbeteren. Het maakt gebruik van elektrische spierstimulatie (EMS). Deze techniek wordt toegepast via twee grote voetstappen, die de spiergroepen in uw benen en voeten stimuleren. De pompende beweging van de spieren zorgt gelijk voor een betere doorbloeding, en geeft daardoor een snelle verlichting bij pijn, zwellingen en andere ongemakken.

 • De Revitive is bewezen effectief in het verbeteren van de bloedsomloop

  Als onderdeel van ons laatste onderzoek in december 2011, heeft het Human Performance Centre aan de London South Bank University een toegepaste onderzoeksstudie afgerond. Ze hebben onderzoek gedaan naar de gevolgen van een slechte doorbloeding als gevolg van inactiviteit en hoe de Revitive deze symptomen zou kunnen verlichten.

  • De deelnemers aan deze studie werden beschouwd als zijnde gezonde mensen en werden gevraagd om gedurende 40 minuten rustig te zitten blijven.
  • Na afloop van deze periode, konden bij de deelnemers significante symptomen van een slechte doorbloeding worden waargenomen (koude, pijnlijke en gezwollen enkels, voeten en onderbenen).
  • De studie vergeleek 20 minuten met de Revitive met een 20 minuten durende sessie van ononderbroken hak-teen bewegingen.
  • De resultaten toonden aan dat na het gebruik van de Revitive de slechte doorbloedingssymptomen bij de deelnemers waren verlicht, en dat de Revitive op zijn minst net zo effectief of zelfs effectiever was in het aanpakken van zwellingen en doorbloedingsproblemen dan de hak-teen bewegingen.
  • Alle deelnemers vonden de 20 minuten durende hak-teen sessie erg saai, terwijl het gebruik van de Revitive gedurende 20 minuten als aangenaam en rustgevend werd ervaren.