Revitive

Keep Active With Revitive

Thuis

Over REVITIVE -
meer dan een decennium van ontwikkeling

REVITIVE Circulation Boosters door de tijd heen

Het geheel nieuwe Revitive assortiment

Een familiebedrijf, opgericht in 2003, introduceerde de eerste REVITIVE Circulation Booster in 2005. Wij hebben het REVITIVE assortiment in de afgelopen tien jaar voortdurend ontwikkeld en verbeterd in samenwerking met ontwerpers, technici en medisch deskundigen aan toonaangevende universiteiten in het Verenigd Koninkrijk.

Wij blijven klinisch onderzoek uitvoeren om de doeltreffendheid van REVITIVE aan te tonen voor mensen met een reeks verschillende medische aandoeningen. De continue ontwikkeling van het assortiment resulteerde in 2015 in de lancering van de modellen Medic Plus en Medic.

Meer lezen

REVITIVE - ontwikkeld en getest
in samenwerking met toonaangevende universiteiten

REVITIVE producten zijn medische hulpmiddelen van KLASSE IIa. Dit betekent dat ze uitvoerig zijn getest om hun veiligheid en doeltreffendheid te waarborgen. REVITIVE is ontwikkeld in samenwerking met medisch deskundigen en in de afgelopen tien jaar hebben we een continu programma van tests en onderzoeken uitgevoerd om het REVITIVE assortiment verder te ontwikkelen en verbeteren.

REVITIVE wordt momenteel geëvalueerd door professor Alan Davies (professor Vaatchirurgie) en zijn team van Imperial College London. Bij Imperial College vindt momenteel een klinisch onderzoeksprogramma plaats en de resultaten van de verschillende onderzoeken worden in de komende 12-18 maanden verwacht.

In een wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd door London South Bank University is speciaal gekeken naar het vermogen van REVITIVE Circulation Boosters om de symptomen van een slechtere bloedsomloop als gevolg van inactiviteit te verlichten. De resultaten toonden aan dat REVITIVE pijn, zwellingen en andere symptomen van een slechtere bloedsomloop zeer effectief verminderde.

Het is aangetoond dat REVITIVE de bloeddoorstroming in de benen verbetert.

Play Video Icon Video Thumbnail

Professor Mark Whiteley (vaatspecialist en -chirurg)       heeft REVITIVE getest met behulp van ultrasone golven, waarmee een duidelijke verbetering van de bloeddoorstroming in de benen werd aangetoond. Zijn tests toonden aan dat door het gebruik van een REVITIVE Circulation Booster de bloeddoorstroming in de benen met een factor vier verbeterde.

Meer lezen

De mensen die wij helpen.

REVITIVE is wereldwijd bij 6000 apothekers en andere winkels verkrijgbaar en meer dan 1 miljoen mensen hebben al een REVITIVE Circulation Booster gekocht. In Nederland is het REVITIVE assortiment verkrijgbaar bij Kijkshop en MediaMarkt.

Klik hieronder om de objectieve beoordelingen te lezen van meer dan duizend mensen die een REVITIVE Circulation Booster hebben gekocht en om te zien welk verschil REVITIVE in hun leven heeft gemaakt:

Wat een geweldig apparaat. Het heeft wonderen verricht voor mijn enkels en voor de bloedsomloop van mijn man. We gebruiken het elke dag! We kunnen nu veel beter lopen zonder een wandelstok.

Cornelia

  • Tevreden of geld terug 60 dagen

    programme 60 jours
  • Gratis Levering

    livraison
  • Gratis Retouren

    Retour

Enkel op revitive.nl

Bespaar nu

Koop vandaag en geniet van onze driedubbele garantie

tick Het beste aanbod op de markt tick Een snelle levering tick Een kwalitatieve service
Enkel op revitive.nl / revitive.be

Koop vandaag en geniet van onze driedubbele garantiestrong>.
Het beste aanbod op de markt, een snelle levering, een kwalitatieve service. Enkel op revitive.nl / revitive.be