Revitive

Keep Active With Revitive

Thuis

Hoe Revitive werkt

De Revitive Circulation Booster is een medisch hulpmiddel dat de bloedsomloop in de benen en voeten actief verbetert. Het maakt gebruik van elektrische spierstimulatie (EMS) om de spieren samen te trekken en te ontspannen, waardoor de bloeddoorstroming in de benen en voeten verbetert. Klinische tests hebben aangetoond dat het zwellingen vermindert en pijn en ongemakken verzacht.

Meer dan twee miljoen mensen over de hele wereld hebben een Revitive Circulation Booster gekocht om ze te helpen hun bloedsomloop te verbeteren, zodat ze kunnen blijven doen wat ze graag doen.

Het gebruik van Revitive

 1. Person with both feet on the foot pads of the Revitive IX

  Neem plaats in een comfortabele stoel en plaats uw blote voeten op de voetstappen.

 2. Person using the remote to adjust the intensity of the Revitive IX

  Schakel het apparaat in en verhoog geleidelijk het intensiteitsniveau tot u uw kuitspieren op een aangename manier voelt samentrekken

 3. Person sitting on the sofa reading a magazine whilst using the Revitive IX

  Leun achterover, ontspan u en laat de Revitive zijn werk doen. Bij normaal gebruik doet u dagelijks een sessie van 20 à 30 minuten.

 4. Person carrying the Revitive IX

  Revitive beschikt over een heel handige handgreep.  Deze laat jou toe om Revitive overal in je huis gemakkelijk te nemen.

Wat zijn de voordelen van Revitive?

 • Verlichting van pijnlijke voeten en benen

  Een verbeterde bloeddoorstroming kan pijn en ongemakken in vermoeide en zware benen en voeten verminderen, zodat u actief kunt blijven en van het leven kunt genieten.

 • Vermindert zwellingen in voeten en enkels

  Een verbeterde bloedsomloop vermindert zwellingen in de voeten en enkels, wat de pijn verlicht die door zwellingen wordt veroorzaakt.

 • Actieve verbetering van de bloedsomloop

  Revitive maakt gebruik van EMS-technologie, waarmee de beenspieren samentrekken en de bloeddoorstroming naar de voeten en benen verbetert. Dit hebben klinische tests bij toonaangevende universiteiten in het Verenigd Koninkrijk aangetoond.

 • Revitive Medic heeft het volgende tot doel:

  • • Vermindering van pijn en ongemak in de benen/enkels/voeten - veroorzaakt door diabetische perifere neuropathie of zwellingen (oedeem) als gevolg van artrose of na een operatie
  • • Vermindering van zwellingen in benen/enkels/voeten - veroorzaakt door immobiliteit
  • • Verbetering van de bloedsomloop om bloedophoping (stagnatie) te verminderen of voorkomen - veroorzaakt door diabetes of door immobiliteit na een operatie

Zie Revitive in actie

Play Video Icon Video Thumbnail
Meer bewijs bekijken

Echte mensen. Echte resultaten.

Ik zou iedereen die problemen met zijn bloedsomloop heeft zoals ik, door diabetes type 2,
willen aanbevelen om het eens uit te proberen."

Piet, diabetespatiënt

'Ik heb last van artritis en mijn voeten hadden de neiging op te zwellen. Wandelen was vaak een probleem, maar sinds ik het apparaat gebruik, kan ik lopen zonder pijn.'

Truus

Meer Klantrecensies bekijken

Waarom is een goede bloedsomloop belangrijk?

Een goede bloedsomloop is van vitaal belang voor een goede gezondheid, maar leeftijd, bepaalde ziekten en zelfs gebrek aan lichaamsbeweging kunnen problemen met de bloedsomloop veroorzaken.

Meer informatie over een goede bloedsomloop
 • Tevreden of geld terug 60 dagen

  programme 60 jours
 • Gratis Levering

  livraison
 • Gratis Retouren

  Retour

Enkel op revitive.nl

Bespaar nu

Koop vandaag en geniet van onze dubbele garantie

tick Een snelle levering tick Een kwalitatieve service
Enkel op revitive.nl